Onko vilu, paleleeko varpaat? Meillä ois kaikkea kivaa villasta, ja varpaatkin pysyy kuivina uusissa M19 taistelijan kengissä!

Varustelekan Propagandakirje 10/2019

Varusteleka

Kylmää, märkää ja kaikkia vituttaa...

Paitsi jos on ollu fiksu ja kietonu ittensä villaan! Syksyllä villa on ihan ylivertainen materiaali: se lämmittää myös märkänä, hengittää hyvin, eikä sinne pesiydy pahalta haisevia bakteereita.

Näin syksyn kunniaksi meillä olis kaikkea uutta ja kivaa villasta: omatuotanto pyöräytti kellohameen, Duunarihousut saivat uuden värin ja villakangastakki saapui valikoimaan oman elämän Boondock Saintseille - ja saatiinpa myös kunnollista ruotsalaista ylijäämäsarkaa! (Ruottalaista sarkaa tuli kohtalaisen pieninä kokoina, joten tosi miäs ei välttämättä itselleen näistä vetimiä saa.)

Lisähuomiona mainittakoon, että kaikkien meidän omien merinotuotteiden villa on mulesing-vapaasti tuotettu, eli lammasraukoilta ei oo perslihoja leikelty!

Tiedossa myös kenkäesittelyä meidän myymälässä Särmä TST M19 taistelijan jalkineen muodossa, sekä terassikauden päätösbileet.

"Ei sul ois töitä tarjolla?" No olis! Hakusessa toimitusketjuninja, joten jos olet aina halunnut hyöriä logistiikan parissa ja saada pakettia matkaan paikasta A paikkaan B, ja sieltä ehkä jopa paikkaan C, niin pistä hakemus CV:n kera sisään! Työnkuvaus ja lisätietoa alempana.

Tuttuun tapaan kuukauden Kantasikaetuus kirjeen lopussa - eikun lukemaan!

  Tästä kaikkea kivaa villasta  

Uutuus: Särmä Villakangastakki

Ootko aina halunnut olla oman elämäsi Jason Statham? Nyt se on mahdollista! Särmä Villakangastakki tekee kantajastaan karvan verran komeamman ja pitää suojassa säältä!

  Ole tyylikäs ja lämmin  

Onko vintti pimeenä?

Iltojen pimetessä sitä alkaa tarvita kaikenlaista kilkettä ja kampetta, josta saa vähän valoa vallitsevaan synkkyyteen. Meiltä löytyis vaikka minkälaista valonlähdettä!

  Valoa elämään  
Varusteleka

Uudelleenajateltu sarkapuku: Särmä TST Woolshell

Särmä TST Woolshell -puku on semmoinen, mistä me ollaan tavattoman ylpeitä. Woolshell on vuosien aikana kertyneiden kokemuksien pohjalta uudelleenajateltu sarkapuku. Modernin softshell-takin tyylinen toiminnallisuus ja yksityiskohdat yhdistettynä villasarkakankaan luonnostaan loistaviin ominaisuuksiin tekevät tästä varsin ainutlaatuisen takkimallin!

Jotta tämä hehkutus ei jää vain meidän omaksi rinkirunkkaukseksi, on meillä on tarjolla myös puolueeton kenttätestaus! Bloke on the Range halusi testata Woolshell-takkia tositoimissa ja teki kokemuksistaan arvostelun.

P.S. Harmaasta Woolshellistä haaveileville tiedoksi! Nämä on kyllä tulossa, mutta kristallipallo ei vielä osaa sanoa milloin. Pitäkää silmä kovana ja korva tarkkana!

  Tsekkaa Bloken arvostelu  
Varusteleka

M19 Taistelijan Jalkine - nyt sitä saa!

Lowan ja meidän rakkauden tuotoksena ylpeänä esittelemme Lowa Z-8N GTX - Särmä TST M19 taistelijan jalkineen! M19 on Z-8N (äännetään "Zeitan") -varsikenkään perustuva vedenpitävällä kalvolla varustettu moderni nahkamaihari, jossa on iskunvaimennettu pohja ja kunnon hyvä istuvuus. 

Lanseerauksen kunniaksi päätettiin kutsua valmistajan edustaja paikalle meidän myymälään kertomaan kengänhoidosta, kenkien sovittamisesta ja muusta asiaankuuluvasta. Nyt on tilaisuus tulla jututtamaan jalkinepuolen ammattilaista.

Ensimmäiset 200, jotka tulevat tähän tapahtumaan ja hankkivat kyseisen kenkäparin, saavat mukaansa pienen purtilon Lowa Active Cremeä (arvo 6 €). Vain myymälästä!

Lowa-kenkäedustaja on Varustelekan myymälässä seuraavasti:

 • Pe 18.10. klo. 15-19
 • La 19.10. klo. 12-16

Jos jostain syystä on osoite päässyt unohtumaan, niin tässä muistutukseksi: Hankasuontie 11 A, Helsinki. Tapahtuman lisätiedot meidän sivuilta. Tervetuloa!

    M19 Taistelijan Jalkine  
  Varusteleka

  Pikkujoulut Sotimassa? No mikäpä ettei!

  Kuinka siistiä olis pitää teidän pikkujoulut Varustelekan Bar Sotimassa? No ihan helvetin siistiä!

  Jos haluaa vähän erilaiset pikkujoulut, tai vaikka juhlistaa omia synttäreitä, niin Sotiman pystyy varaamaan myös yksityistilaisuuksia varten! Hinta on 50 € / tunti, mikä sisältää baarimestarin sekä lämpimät holittomat juomat.

  Ruokatarjoilun voi hoitaa itse - vaikka omilla eväilläkin - mutta cateringin voi varata myös Sotiman kautta. Erikoisjuomatoiveita otetaan myös vastaan, ja saatetaan me niitä toteuttaakin, vaikka niissä ei oliskaan Gambinaa. 

  Tila on esteetön ja sinne mahtuu noin 30 henkeä istumaan, 50 kokonaisuudessaan. 

  Tiedustelut Sotiman varaustilanteesta hoituu baarimestari Otto Silvolalta, ja lisätietoa löytyy meidän nettisivuilta. Tervetuloa Sotimaan!

    Lisätietoa Sotimasta  
  Varusteleka

  Sotiman terassikauden päätösjuhla

  Asteet alkaa mennä miinuksen puolelle, ja ulkona saa jo vetää tumput käteen jos mielii juomakippoja kallistella. On siis aika sanoa hyvästit tämän vuoden terassikaudelle ja siirtyä sisätiloihin nauttimaan virvokkeita!

  Sotiman terassikauden tökköisä päätösjuhla pidetään perjantaina 4.10. Bileet alkavat virallisesti klo 17:00 ja loppuvat keskiyöllä, mutta toki aiemminkin saa tulla paikalle.

  Oma toppatakki ja sadeviitta mukaan! Plash palatka on plussaa.

  Kyyppari lupas hakea piimää jallun kaveriksi, ettei tartte sitten irvistellä. Ohjelmassa on muunmuassa nuutuvien kesäkukkien tuijottelua ja blackmetal-painotteinen soittolista.

    Tapahtumasivulle  
  Varusteleka

  Hyviä hommia tarjolla: toimitusketjujohtaja

  Oletko toimitusketjuninja? Kiinnostaako Total World Domination? Varusteleka etsii toimitusketjujohtajaa, joten iske kimppuun!

  Toimitusketjusta vastaavan johtajan pelikenttään kuuluu Varustelekan strategian toteuttaminen ja toimitusketjun kehittäminen välillä tavarantoimittaja - Varustelekan varasto - asiakas. 

  Hakujen vastaanotto päättyy 18.10.2019 klo 12:00, jonka jälkeen haastattelut pyritään aloittamaan mahdollisimman pian. Työt alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivottavasti jo joulukuussa 2019.

    Tästä lisätietoa  
  Varusteleka

  Millaista on yksi päivä puliukkona?

  Kahdeksan vuotta sitten meitä inspiroi suuresti puliukot ja Rutger Hauerin (RIP) tähdittämä Hobo With A Shotgun, joten päätettiin testata, että millaista on elää yksi päivä pultsarina. Samat asiat inspiroi meitä vielä tänäänkin, joten halutaan nyt jakaa meidän taannoinen temmellys uudestaan. 

  Valitettavasti suurinta osaa artikelissa esiintyvistä tuotteista ei enää meiltä saa, mutta yritetään silti pitää huolta että kaikille oman elämänsä puliukoille löytyisi vastaavanlaista, edullista päällepantavaa myös jatkossa!

  Kodittomuushan ei oikeasti ole mikään naurun asia ja tällä tempauksella haluttiin myös herätellä ihmisiä muistamaan niitä, joilla ei ole kattoa pään päällä. Jos auttamishalu heräsi, niin esimerkiksi Asunnottomien yötä vietetään 17.10. ja tapahtuman saitilta löytyy erilaisia tapoja auttaa meidän yhteiskunnan kaikista vähäosaisimpia.

    Lue tarina Pulsujen Yöstä  
  Varusteleka

  Hiiden hirveä etsimässä

  Monet meistä viettää välipäivät tuhoamalla yli jääneet suklaat olohuoneen sohvalla viltin alla, mutta joillain ihmisillä on eri suunnitelmat. Lue kuksakahvien ja suksitervan hajuinen kertomus Suomen suurimman riistaeläimen jäljittämisestä hiihtämällä Lapin sydäntalvessa.

    Lue tarina talvisesta hirvijahdista  

  Lokakuun kantasikatarjous: Särmä housuvyö yli 50 e ostoksiin!

  Tippuuko housut jatkuvasti jalasta? Ei hätää! Tämän kuukauden kantasikaetuutena saa kaikkiin vähintään 50 e arvoisiin ostoksiin Särmä housuvyön​​​​​​​ kaupan päälle!

  Lunastaaksesi edun tulee sinun olla kirjautunut verkkokauppaan kantasikatunnuksillasi tai huikata kantasikatilisi myyjälle asioidessasi meidän myymälässä. Voimassa 13.10.2019 asti. Yksi vyö per perse!

    Tästä ostelemaan  
  Varustelekan propagandaosasto
  Facebook      Instagram      Youtube      Twitter
  © Varusteleka Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

  Asiakaspalvelumme sähköpostiosoite:

  info@varusteleka.fi

  Peruuta uutiskirjeen tilaus