Joillekin kesä tarkoittaa uimarantoja, mökkielämää tai ulkomailla reissaamista. Joillekin se taas tarkoittaa puolustusvoimien palvelukseen astumista. Me ollaan täällä vähän muisteltu vanhoja inttiaikoja, ja päätettiin jakaa ne myös teidän kanssa!

Varustelekan Propagandakirje 7/2019

Varusteleka

Kesä se vaan jatkuu - eikä edes satanu lunta juhannuksena!

Huhhuh, nyt on kyllä kelit hellineet ihan kunnolla, kyllä kelpaa!

Joillekin kesä tarkoittaa uimarannalla loikoilua, rauhallista mökkielämää tai ulkomailla reissaamista. Joillekin se taas tarkoittaa puolustusvoimien palvelukseen astumista. 

Me ollaan täällä Lekalla vähän muisteltu vanhoja inttiaikoja, ja päätettiin jakaa parhaat palat myös teidän kanssa. Ensimmäinen tarina löytyy täältä​​​​​​​, ja uusia tiputellaan tässä kesän mittaan aina perjantaisin

Jotta homma ei menisi ihan inttirinkirunkkaukseksi, niin tässä kirjeessä on myös vähän juttua TuskastaLekafestistä ja tietenkin Juhannusbingon tulokset! Lisäksi ollaan viimein saatu kauan odotetut L4 taisteluhousut hyllyyn, saatu maaliin meidän Epäeettisyysraportin ensimmäinen vaihe sekä viimein juotu muraalikilpailun neuvoa-antavat loppuun ja päästy jonkinlaiseen lopputulemaan. 

Ja tietenkin nyt jo tuttuun ja vakiintuneeseen tapaan, kirjeen lopussa on meidän uutiskirjetilaajan kesäinen Kantasikaetu - eli luehan kirje loppuun asti!

Kätevää kampetta inttiin, reserviläisille, tai ihan vain tavan tallaajalle:

Hylsytarina: Täysikuu Kiikalassa

"Oli vuosi 2008 ja aliupseerikurssin harjoitusleiri Kiikalassa. Eräänä yönä seisoskelin poterossa parituntia kestävässä poterovartiossa. Oli täysin säkkipimeää."

  Lue tarina  
Varusmiehiä kävelemässä kauniissa lumisessa Suomen keskikesässä

Ilo irti intistä!

Ollaan kerätty tähän tuoteryhmään muutamia fiksuja ja varsin majuriturvallisia perustarpeita, jotka tekevät intistä, kertauksista ja myös eräjormailusta hieman miellyttävämpää.  

  Varustaudu kesäsäähän  
Kuperkeikkahousut nyt myynnissä!

Kunnon Hyvät kuperkeikkahousut! Särmä TST L4 taisteluhousut on valmistettu mekaanisesti joustavasta stretch-kankaasta, eli nämä eivät rajoita liikkumista kovassakaan menossa, ja joustavuus ei myöskään kulu ajan saatossa. Hyvät säädöt takaa istuvuuden kaikille, ja taskuja löytyy niin maan perkeleesti! Kyllä näissä kelpaa rymytä ja rellestää. 

  Osta taisteluhousut  
Varusteleka goes Tuska

Tuskaisa viikonloppu tulossa? Tule Kontille!

Suvilahdessa jyrähtää, kun Tuska pyörähtää jälleen käyntiin kesäkuun 28. päivä perjantaina! Meidät löytää festivaalialueelta konttimyymälämme kanssa palvelemassa juhlakansaa ja kuuntelemasta erinomaista musiikkia.

Kontti palvelee tuskaisaa väkeä seuraavanlaisesti: 

  • perjantaina klo 13:00-21:00
  • lauantaina klo 13:00-21:00
  • sunnuntaina klo 14:00-21:00

Kontilla pyörii myös tuskaisa voimanmittelökilpailu, jossa on jaossa mahtavia palkintoja! Kilpailu pyörii Kontilla jokaisena tuskapäivänä klo 15-18. Tuu testaamaan, että kuka onkaan Tuska kovin äijä*!

* Äijä on mikä tahansa elävä olento, joka on riittävän kova kannattelemaan meidän lekaa. Naiset on äijiä, miehet on äijiä, sun koiraskin voi olla äijä!

  Tutustu Tuskakonttiin  

Valmiina, hep, nyt! Lekafest lähestyy ryminällä!

Meistä tuntuu että me ei olla vielä ihan riittävästi hehkutettu Lekafestiä, joten hehkutetaan vähän lisää. 

Koska viime vuoden Mega Grand Opening oli mahtava menestys ja me jäätiin vähän koukkuun tapahtumien järjestämiseen, niin tehdään tänä vuonna sama paitsi vielä isommin ja paremmin!

Kyseessä on siis Varustelekan ikiomat festarit täällä meidän myymälän parkkipaikalla. Tsekkaa tarkemmat tiedot tapahtumasivuilta tai Facebook-eventistä, mutta pienenä spoilerina mainittakoon, että festarikansaa viihdyttävät Gommi ja PommiBarbe-Q-Barbies sekä legendaarinen Mokoma!

Lekafest on kävijöille täysin maksuton, niin tuuhan moikkaamaan!

  Lue lisää Lekafestistä  

Juhannusbingon voittaja valittu

Niinhän siinä kävi, että heti kun tarpeeksi pilkattiin Suomen juhannussäätä, niin luonnonvoimat päätti toisin ja antaa meille ihan kunnolla hellettä! Valitettavasti tää näkyi myös hukkumistilastoissa (ja myös muuten poliisin hälytystehtävissä), jotka nousi jonkun verran edellisvuodesta - yhteensä hukkuneita oli viisi kappaletta.

Ollaan kuitenkin tilastojen keskiarvon (9) alapuolella, ja alitettiin myös yhdellä toissavuoden hukkumismäärä, vaikka silloin satoi ihan oikeasti lunta, että suunta näyttäis olevan oikeaan suuntaan. Vielä vähän skarppausta, niin kyllä me siihen nollaan päästään!

Viidellä hukkuneella arvottavan lahjakortin arvo on 100 euroa, ja se osui Teuvo M:lle. 
Merinohupparit voittivat Outi P., Aaro-Artturi K. ja Tapio M. Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Varusteleka

Nyt kävi näin - muraalikilpailu jäihin

Jos vielä muistatte, niin meillähän oli pystyssä tarjouskilpailu tohon meidän seinään tulevaan muraaliin. Saatiin ihan kohtalainen määrä tarjouksia, mutta niistä yksikään ei ollut meille sopiva, joten tarjouskilpailu päättyi nyt siihen, että yhtään tarjousta ei valittu. 

Jossain vaiheessa muuri on maalattava, joten tarjouksia saa edelleen lähettää, ja jos ei sitä kautta saada sopivaa taideteosta, meidän pitää jollain muulla tavalla tehdä asialle jotain.

Jos sulta meni toi alkuperäinen tarjouskilpailu ohi, niin kyse on kuvanmukaisesta muurista, koko 35 x 2,1 m ja tarjouksia (tarjous mielellään sisältää sekä työn, että materiaalit, että nosturikulut) voi laittaa kilpailu@varusteleka.fi​​​​​​​.

Me ollaan hyvien puolella - tätä me ollaan tehty:

Kaksi miestä Suomen luonnossa tuijottamassa kaukaisuuteen

Operaatio Epäeettisyysohjelma

Meidän vision mukaan me aiotaan valloittaa maailma, mutta sitä varten pitäis olla joku maailma olemassa vielä tulevaisuudessakin. Muutos lähtee meistä jokaisesta, joten me otettiin iso peili eteemme ja tuijotettiin omiin (karvaisiin) napoihimme.

  Lue artikkeli  
Force Blue Namaslay -tukimerkki

Pelastetaan meret!

Me vähän juteltiin Rudy Reyesin kanssa, että heillä kun on tämmöinen organisaatio nimeltään Force Blue, joka sukeltaa maailmaa paremmaksi, niin mitä jos tuettaisiin tätä organisaatiota. Jokaisesta myydystä Force Blue -tukimerkistä menee 3 euroa maailman merien pelastamiseen.

  Osta tukimerkki  
Iloinen sadeviittamies ja surullinen sadeviittamies

Kantasikaetu: ilmainen sadeviitta!

Täällä on nyt ollut epäilyttävän hyvä keli, niin kohta kuitenkin lähtee luontoäiti taas ryppyilemään. Päätettiin siis antaa kantasioille semmoinen tarjous, että jokaiseen 150 euron rajapyykin saavuttavaan ostokseen annetaan mukaan ilmainen Särmä sadeviitta (arvo 19,90)!

Tämmönen kun on repussa tai takataskussa mukana, niin voi olla varma siitä, että ei ainakaan sada. 

Aktivoidaksesi edun sinun tulee olla kirjautunut asiakastililläsi verkkokauppaan tai tunnistautua myymälän kassalla kantasiaksi. Etu on voimassa 7.7.2019 asti.

  Tästä ostoksille  
Varustelekan propagandaosasto
Facebook      Instagram      Youtube      Twitter
© Varusteleka Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Asiakaspalvelumme sähköpostiosoite:

info@varusteleka.fi

Peruuta uutiskirjeen tilaus